Gravitations Forum Welcome

A New Beginning , Support RSClassic.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-04-08 08:26:21

Olive Electra
New member
Registered: 2018-04-08
Posts: 3

adidas originals

Nu hvor støvet er afgjort, hvad er den generelle konsensus adidas originals af adidas Superstar Boost? Hvis du kommer ned med den Boost-infunderede version af Superstar, bør du kigge på denne helt nye Triple Black-farvevej. Bare som du forventer, kommer denne Triple Black-iteration af adidas Superstar Boost med en sort læder øverste, gummiskal tå, branding og sål enhed. Det er mærket som Triple Black, men der er nogle få dele af skoen, der ikke kommer i sort, og de omfatter branding på tungen og den hvide boost, der kan ses på medialsiden af   mellemsålen. Allerede til rådighed internationalt, forventer, at disse vil falde i statside i den nærmeste fremtid.

Varmere vejr nærmer sig hurtigt, dette er helt sikkert et dope par, der skal afhente, når de falder den 23. marts. Adidas Stan Smith Boost kan være på højde med spotlightet lige nu, men der er ingen afslag på, at OG Stan Smith er adidas superstar og vil altid være en klassiker . Hvis du ikke bryr dig om Boost på Stan Smith og foretrækker OG-konstruktionen, skal du tjekke dette nye motiv placeret på skoen. Adidas Originals Stan Smith kommer påklædt i en hvid læder øverste, men for at hjælpe den skille sig ud, den hvide adidas fodboldstøvler øvre leveres med snakeskin print detaljer for at hjælpe med at give det mere af et luksuriøst udseende.

Ikke alene konverterede adidas en af   deres bedste basketballsko, den Crazy Explosive, til en lav top, men de dækkede også den populære silhuet med Primeknit. Den første farvevej til frigivelse af adidas Crazy Explosive Low Primeknit er dette all-hvide par, der er sikker på at være en favorit på basketballbanerne denne forår / sommer. Denne sneaker er udstyret med Primeknit over den øvre i uberørt hvid med en matchende fuld længde Boost mellemsål nedenunder. Du kan hente dit par nu hos udvalgte adidas stan smith adidas forhandlere for $ 140.

Dame, adidas hængte dig op med denne nye farveway af adidas EQT Support ADV. Skønt det meste af skoen kommer i en sort maske (vi har set det flere gange tidligere) er det de gode hits af Teal, der hjælper med at give skoen en rigtig god pop. Her er et godt kig på adidas EQT Support ADV DiamondAside fra den svarte mesh konstruktion, skoen kommer også med en sort gennemsigtig hæl bur og hits af hvid på hælen flig og mellemsål. Den førnævnte Teal rammer land på Three Stripes branding på både sidepaneler og mellemsål, samt på EQT branding på tungen. En ret simpel farvelægning, der helt sikkert vil bryde nogle hals i sommer. Pick up et par i dag for $ 110.

I lighed med et par Stan Smiths, som vi viste dig tidligere i ugen, har adidas skabt et udskåret par Superstars. Den klassiske skaletå har et udskåret mønster / design alle gennem læderets overdel i forskellige geometriske former. Hele den udskårne læder øverste er blevet lavet i hvid, mens signatur shell tå og gummi sål enhed kommer i en off-white / cream for en lille kontrast. Hvad er dine tanker om dette deconstructed par Superstars? adidas gazelle Se efter det at ramme detailhandlere i kvinders størrelse i den nærmeste fremtid.

Med inspiration fra verden af   luksus ædle metaller er denne helt nye farvelægning af adidas Superstar Boost.Dubbed adidas Superstar Boost Noble Metal, denne forhøjede iteration af premium shell tåen har en all-over mélange Primeknit konstruktion i grå, accentueret med platin detaljer som serrated 3-stripes mærke, trefoil-branded hæl detaljer og skoens ikoniske gummi shell-toe. Blending moderne innovation med tidløst design er en skjult Boost mellemsål. Andre detaljer omfatter metalliske snørebånd og en ægte platin tunge etiket. Pick http://www.stefanhavlik.com/images/product/adidas-991upl.jpg up din nu hos udvalgte adidas forhandlere up din nu hos udvalgte adidas forhandlere for $ 120.

Offline

 

2018-04-08 08:26:21

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting